Klubmodul henter siden
STORE BALLETSKOLEDAG 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet

Store Balletskoledag 2022 

Kære deltagere til Store Balletskoledag

I denne mail modtager i alt praktisk info vedr. weekendens generalprøve og forestilling. Læs den derfor grundigt igennem. Det er så synd for børnene hvis de møder op til forkerte tider, mangler håret sat, tøj osv. Hvis I efter at have læst mailen har spørgsmål, så send en mail til mig.

INFO VEDR. LØRDAG DEN 19. MARTS

På lørdag afholder vi generalprøve på balletskolen. Her er der mødepligt. Dvs. at uanset årsagen for fraværet, kan man ikke deltage i forestillingen om søndagen, hvis man ikke møder op på lørdag.

Program for genralprøven på balletskolen den 19/3:

Kl. 9.00-10.00 niveau 4-6 øver - eleverne går selv ned og varmer op

Kl. 10.00-11.00 niveau 2-3 øver - eleverne bliver hentet ovenpå kl. 10.00

Kl. 11.00-12.00 ALLE elever øver sammen

Kl. 12.00 afleveres alle elever ovenpå.

Tøj og hår:
Vi øver med kostumer hele dagen. Derfor skal alle lade deres lilla balletuniform blive derhjemme. Husk egne ballettrikot, balletsko og håret sat i knold - på en bestemt både- Se billede længere nede.
Ingen må have: smykker på, neglelak på, tuds på armene, forvaskede trikot. Husk derfor at alle skal have et par helt nye trikot (balletstrømpebukser) på og et par nye med i tasken som reserve par. Dvs. to par nye trikot til hver elev. Hvis man ikke har købt endnu, kan de købes i butikken mandag-torsdag.
Husk at medbringe en lille snack og en drikkedunk til generalprøvedagen.

INFO VEDR. SØNDAG DEN 20. MARTS

Mødetid og sted
Vi mødes alle sammen ved Det Kongelige Teater. Mødetid er kl. 8.50 ved Vognporten (lige ved siden af den store bue på Tordenskjoldsgade). Vi samler eleverne ind og når vi gør det bedes alle forældre trække sig lidt, så vi nemmere kan tælle alle. Det er kun elever og hjælpeforældre som går med ind.

Forældre, osv. skal bare komme igen til forestillingsstart (se billetter - og HUSK at det er de billetter som I har købt hos Kgl Teater til 20. marts kl. 11.45.)

Kostume og hår

Da vi skal ind og øve på scenen kort tid efter ankomst, skal elever på niveau 2-3 have deres kostume på hjemmefra. Niveau 4-6 kan nå at tage deres på derinde. Alle får en pose med hjem med kostumet i på lørdag og balletskolen tager kostumerne med hjem efter forestillingen.

Huskeliste - medbring:

- Egne nye ballettrikot - 2 par

- Tutu med dragt (udleveres af balletskolen på lørdag. Eleven får den altså med hjem på lørdag og skal møde op i den på søndag. Vi samler dem sammen efter forestillingen på søndag.

- Egne balletsko

- Håret sat i knold med midter skilning- sat hjemmefra. (se billede). Ingen synlige elastikker og spænder.

- Selvom håret skal være sat hjemmefra skal alle medbringe i tasken ekstra elastikker, spænder, børste og hårlak.

- Ingen underbukser under kostumet. Det er meget vigtigt, at ingen har underbukser på under deres trikot. Det ser så dumt ud, fordi man kan se dem under tutuen.

- Ingen smykkker, neglelak, tuds osv.

- De ældre elever må meget gerne have make-up på. Gøres hjemmefra og kan friskes op inden forestillingen.

- Store Balletskoledag T-shirts. Alle elever har modtaget en Store Balletskoledag T-shirt. Når forestillingen er slut og vi samler kostumerne sammen skal alle tage sin t-shirt på samt sorte bukser, sorte jogging eller sorte leggings. Vi tager nemlig et stort fælles foto derinde hvor alle skal have sin t-shirt og egne sort underdel på. Det er derfor meget vigtigt at I pakker dette i ballettasken, så der ikke står et barn og mangler sin t-shirt.

- Madpakker og drikkedunk. Evt. tablets eller tegneting til pausen for de yngre.Praktisk efter forestillingen:
Når forestillingen er slut skal I hente jeres barn i Holberg Resturanten. I får også nærmere besked inde i teatret.
Det er en stor ting at optræde og eleverne er meget stolte. Jeg opfordre derfor altid til at købe en lille rose, buket eller lign. som I kan give til jeres dygtige dansebarn når I møder dem efter forestillingen.

Til slut vil jeg rose alle jeres skønne børn. Det bliver en super fin forestilling. Når I ser den, så skal I huske på at hver balletskole til Store Balletskoledag får tildelt X antal tid til at optræde. Derfor er vores stykke sat sammen på en bestemt måde. Det er derfor ikke alle Den Klassiske Balletskoles elever som danser lige meget, men alle skal se det som en del af én stor opsætning hvor det hele er sat sammen. Alle elever er en ligeså stor del af forestillingen trods forskellige koreografirer. Vi er 80 elever på scenen samtidig under hele vores forestilling, og logisk nok, så kan alle elever desværre ikke stå på række et :-)

Send mig endelig en mail hvis I har spørgsmål. Ellers så ses vi på lørdag.

De bedste hilsner
Claudia
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
16.02.2022
Tidspunkt
20.03.2022 kl. 09.00 - 20.03.2022 kl. 16.00
Sted
Det Kongelige Teater, Gamle Scene
Pris
175,00 kr.

Den Klassiske Balletskole

Waves Shoppingcenter

Over Bølgen 20, 2670 Greve

Indgangen til balletskolen finder I på 1. sal ved siden af biografen.


Mail: info@dkballetskole.dk

Telefon: 22904066

CVRnr. 34330107