Undervisere
Claudia Victoria Iversen

Indehaver og leder af Den Klassiske Balletskole

 
Claudia åbnede Den Klassiske Balletskole i 2013. Claudia er tidligere balletelev hos Det Kongelige Teaters Balletskole og danser fra Peter Schaufuss Balletten. Hun er uddannet balletlærer i London hos Royal Academy of Dance. Hun har mange års erfaring som underviser og været indenfor dansen og balletten hele livet. Claudia underviser i klassisk ballet, teknik og pointe og står for koreografi af Den Klassiske Balletskoles forestillinger. Claudia er mor til 2 drenge og har den 3. på vej. Derfor er Claudia på barsel i den kommende tid. I kan altid komme i kontakt med hende på mail eller telefon. 
Læs mere
Karoline Gammelgaard Jensen

Underviser i klassisk ballet og moderne dans

 
Karoline Gammelgaard Jensen er uddannet balletdanser ved Det Kongelige Teater i København. Hun har en stor glæde ved at undervise og give hendes viden og danseglæde videre.  Karoline underviser flere hold hos os på Den Klassiske Balletskole, bl.a. klassiske ballet niveau 5-6, moderne dans niveau 5-6, Bournonville, teknik/pointe og ballet for voksne. 
 
 
Læs mere
Laura Kristensen

Underviser i klassisk ballet, moderne dans og jazz/show 

 
Laura Esmark Kristensen har danset i størstedelen af sit liv og været en del af Den Klassiske Balletskole mere end 7 år. Hun har undervist hos os længe og underviser flere aldre og niveauer  i klassisk ballet, moderne og jazz/show. Ved siden af hendes arbejde hos Den Klassiske Balletskole har Laura arbejdet i en børnehave og i år 2021/2022 er Laura under uddannelse hos Central Musical Teaterskole. 
Læs mere
Alma Jönsson

Underviser i klassisk ballet og jazz/show 

 
Alma Jönsson har været en del af balletskolen siden den åbnede og har undervist sine egne hold siden sidste sæson. Alma brænder for at undervise og udvikle eleverne. Hun underviser i klassisk ballet og jazz/show. 
Læs mere
Sophia Savino

Underviser og daglig drift i Balletshoppen 

 
Sophia Savino har været en del af Den Klassiske Balletskolen siden åbningen og i denne sæson underviser hun i klassisk ballet. 
 
Udover hendes timer som balletunderviser vil I også støde på Sophia i Balletshoppen, som hun vil være ansvarlig for i den kommende tid. 
Læs mere
Pernille Friedrich

Underviser i moderne dans  

 
Pernille underviser i moderne dans niveau 5-6. Udover dette hold er hun også en del af vores kompente vikarer. Pernille har undervist i forskellige stilarter på diverse danseskoler og været en del af Den Klassiske Balletskole siden åbningen. 
 
Læs mere
Andreas Kaas

Workshops og vikar

 
Andreas Kaas arbejder til daglig som solodanser på Det Kongelige Teater. Andreas afholder workshops hos os og er en del af vores kompente vikar-team. 
Læs mere
Sørine Søgaard Holm

Workshops og vikar 

 
Sørine har været en stor del af Den Klassiske Balletskole siden 2014 hvor hun tidligt blev hjælpelærer og underviser. Udover hendes tid på balletskolen har hun danset moderne dans intensivt på Gaardbo dans, hvor hun bl.a. har taget uddannelsen "talent" og danset i deres kompagni. Her har hun udviklet sine kompetencer inden for mange moderne stilarter og i perioder ligeledes arbejdet med moderne kompagniet "DeLeon Company". 
 
Sørine er meget passioneret og vi garanterer jer for, at hun giver jer udfordringer og sved på panden.  
 
I denne sæson vil Sørine være en fast del af vores vikar-team. 
 
 
Læs mere
Holly Dorger

Workshops og vikar 

 
Holly Dorger er solodanserinde ved Det Kongelige Teater. Holly laver løbende workshops hos os og er en del af vores kompetente vikar-team.
Læs mere
Viktoria Falck-Schmidt

Workshops og vikar 

 
Viktoria arbejder til daglig som balletdanser på Det Kongelige Teater. Udover hendes hverdag på teatret har Viktoria også et stort kendskab til Yoga og meget undervisningserfaring. Viktoria afholder løbende workshops hos os og er en del af vores fast team af kompetente vikarer.
 
Læs mere

Den Klassiske Balletskole:

Waves, Over Bølgen 20 | 2670 Greve

Indgangen til balletskolen finder I på 1. sal ved siden af biografen.

Telefon:

+45 22 90 40 66

E-mail:

info@dkballetskole.dk