Undervisere
Claudia Victoria Iversen
Indehaver og leder af Den Klassiske Balletskole.
Claudia åbnede Den Klassiske Balletskole i 2013. Claudia er tidligere balletelev hos Det Kongelige Teaters Balletskole og danser fra Peter Schaufuss Balletten. Hun er uddannet balletlærer i London hos Royal Academy of Dance. Hun har mange års erfaring som underviser og været indenfor dansen og balletten hele livet. Claudia underviser i klassisk ballet, teknik og pointe og står for koreografi af Den Klassiske Balletskoles forestillinger.
Læs mere
Karoline Gammelgaard Jensen
Karoline Gammelgaard Jensen er uddannet balletdanser ved Det Kongelige Teater i København. Hun har en stor glæde ved at undervise og give hendes viden og danseglæde videre.  Karoline underviser flere hold hos os på Den Klassiske Balletskole, bl.a. moderne dans, Bournonville, prepointe/pointe klasser, ballet for teenagers og ballet for voksne. 
 
 
Læs mere
Laura Kristensen
Underviser
 
Laura Esmark Kristensen har danset i størstedelen af sit liv og været en del af Den Klassiske Balletskole mere end 6 år. Hun har undervist hos os længe og underviser i klassisk ballet, moderne og jazz/show.  Laura har mange hold helt fra miniballet og til teenagers. 
Læs mere
Sørine Søgaard Holm
Sørine har været en stor del af Den Klassiske Balletskole siden 2014 hvor hun tidligt blev hjælpelærer og underviser. Udover hendes tid på balletskolen har hun danset moderne dans intensivt på Gaardbo dans, hvor hun bl.a. har taget uddannelsen "talent" og danset i deres kompagni. Her har hun udviklet sine kompetencer inden for mange moderne stilarter og i perioder ligeledes arbejdet med moderne kompagniet "DeLeon Company". 
 
Sørine er meget passioneret og vi garanterer jer for, at hun giver jer udfordringer og sved på panden.  
 
I denne sæson vil Sørine undervise klassisk ballet niveau 3-4, Barre & workout for voksne og improvisation/koreografiholdet om mandagen.
 
 
Læs mere
Andreas Kaas
Læs mere
Pernille Friedrich
Underviser
 
Pernille underviser i moderne ballet, voksenballet og yoga.  Pernille har været indenfor dans i 25 år og er uddannet hos De Danske Danseskoler. Udover det har Pernille undervist i forskellige stilarter på diverse danseskoler og været en del af Den Klassiske Balletskole siden den åbnede. 
 
Læs mere
Søs Jespersen
Underviser
 
Søs Jespersen er uddannet afspændingspædagog og har mange års erfaring i at undervise i børnemotorik, babysvømning og private/kommunale dagplejemødre.
Læs mere
Holly Dorger
Holly Dorger er solodanserinde ved Det Kongelige Teater. Holly laver løbende workshops hos os og er en del af vores faste team af dygtige vikarer.
Læs mere
Viktoria Falck-Schmidt
Viktoria arbejder til daglig som balletdanser på Det Kongelige Teater. Udover hendes hverdag på teatret har Viktoria også et stort kendskab til Yoga og meget undervisningserfaring. Viktoria afholder løbende workshops hos os og er en del af vores fast team af kompetente vikarer.
 
Læs mere

Den Klassiske Balletskole:

Waves, Over Bølgen 20 | 2670 Greve

Indgangen til balletskolen finder I på 1. sal ved siden af biografen.

Telefon:

+45 22 90 40 66

E-mail:

info@dkballetskole.dk