Praktisk info

 
 
 

Gratis prøvetime: 

 
Vi tilbyder altid en gratis prøvetime. Kontakt balletskolen, så aftaler vi en dag hvor I kan komme.
 

Fri træning:

 
Hvis eleven er tilmeldt 3 ugentlige ballet eller dansehold, kan eleven træne frit/gratis på alle hold der passer til niveau. Det er de billigste hold der er gratis.
Eksempel: Hvis eleven går på 3 hold á 60 min. og derudover gerne vil gå ekstra på et 75 min. hold, skal man betale for 1* 75 min. hold samt 2* 60 min. hold. Derved bliver det tredje 60 min. det gratis hold. Det aftales med balletskolen hvilke ekstra hold vi kan tilbyde eleven.
 

Familierabat:

 
Ved tilmelding af mere end en person fra samme husstand, tilbyder vi 15% i familierabat fra 2. tilmelding og frem.
Eksempel: Tilmeld og betal 1. valgfrie hold. Resterende hold der tilmeldes og betales fra samme familieprofil beregnes der 15% rabat på.
 

Betaling:

 
Hver sæson er delt op i to betalingsperioder: august-december og januar-juni. Priser for perioderne kan ses ud fra hvert hold på tilmeldingssiden.
Hvis man starter midt i en periode, betaler man kun for de måneder, der er tilbage af sæsonen. I priserne er inkluderet ekstra træning i forbindelse med bl.a. vinterforestilling og sommerforestilling.
Pladsen på det ønskede hold er først gældende, når perioden er betalt. Tilmeldingen er bindende for indeværende sæson samt events/forløb.  
 
 

Tøj og hår: 

 
Når man går til ballet hos os skal man altid have håret sat op i knold, balletsko på og ballettøj. Vi har holddragter, da det kendetegner klassisk ballet og giver en samhørighed på holdene. Holddragter kan købes i vores butik på skolen.
Hver gang det er sidste træningsgang inden en skoleferie, er der frit valg af dansetøj, dog skal man stadig have håret sat op og balletsko på.
 
Vores moderne ballet og jazz/show skal have valgfrit sort dansetøj på, sorte sokker eller sorte jazz sko på til undervisningen. 
Klassisk ballet skal have balletuniformer på som kan ses på billederne nedenfor.  
Billede 1: Balletuniform til mini, niveau 1 og niveau 2. 
Billede 2: Balletuniform til niveau 3-6.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den Klassiske Balletskole:

Waves, Over Bølgen 20 | 2670 Greve

Indgangen til balletskolen finder I på 1. sal ved siden af biografen.

Telefon:

+45 22 90 40 66

E-mail:

info@dkballetskole.dk