KLASSISK BALLET

 
 
                                                         


 
Vi tilbyder undervisning i klassisk ballet, og har mange hold inddelt i forskellige niveauer. Vi har ballethold fra 2 års alderen og til og med voksne.
Du er velkommen hos os uanset om du er nybegynder eller øvede. Vi finder et hold som du kan komme til gratis prøvetime på, som kan passe til niveau og alder. 
 
Hos Den Klassiske Balletskole foregår undervisningen smilende og disciplineret. Der lægges der stor vægt på det faglige, og at undervisningen foregår under de bedste vilkår. Det er en seriøs balletskole, hvor man skal tilmelde sig, hvis man kan lide at danse ballet, vil lære noget og udvikle sig. På balletskolen har vi fokus på et højt niveau og vi fokuserer meget på teknikken i klassisk ballet, så alle børn, unge og voksne lærer korrekt klassisk ballet.
 
På vores miniballethold er der adgang for én forældre i forbindelse med undervisningen. På de øvrige hold er der ikke adgang for forældre, når timen er i gang. I løbet af sæsonen vil der være ”se på dage”, hvor dørene åbnes, og venner og familie vil have mulighed for at overvære en ballettime. Hold derfor øje med kalenderen her på hjemmesiden eller i vores lukkede forældre/elev gruppe på Facebook "Den Klassiske Balletskole Gruppe".
 
Nogle af vores klassiske ballethold optræder hvert år på Det Kongelige Teater til Store Balletskoledag. Derudover har vi flere balletforestillinger i løbet af året, hvor alle klassisk ballethold optræder.
 
Eleverne skal i forbindelse med undervisningen være iført balletskolens uniform, og håret skal være sat i knold. Uniformerne er med til at give samhørighed og fællesskab på holdende.
 
Vi tilbyder altid en gratis prøvetime. Kontakt balletskolen, så finder vi en dag, hvor I kan komme og prøve.
 
Scroll ned og læs nærmere om de forskellige hold vi tilbyder indenfor klassisk ballet.
 

 MINIBALLET FRA 2 ÅR + EN FORÆLDRE

 
Her er mor eller far velkommen til at deltage sammen med eleven. Vi lærer at danse ballet igennem balletlege. Vi laver forskellige øvelser og har det rigtig sjovt. Vi bruger meget billedsprog, da det hjælper børnene til at lære på den sjove måde.
 
 
 

KLASSISK BALLET NIVEAU 1

 
På vores niveau 1 hold er eleverne typisk fyldt 3 år. De har mod på at deltage i undervisningen uden mor eller far.
Vi laver øvelser i cirkel, over gulvet og til spejlet. Vi har det rigtig sjovt imens vi lærer at danse klassisk ballet.
 
 

KLASSISK BALLET NIVEAU 2

 
Elever på niveau 2 er typisk fra 7 års alderen og op efter. På disse hold bruger vi stadig meget billedsprog og vægter at eleverne har det sjovt. Vi begynder også på det lidt mere tekniske, som er kernegrundlaget i klassisk ballet.
 
 

KLASSISK BALLET NIVEAU 3 

 
På vores niveau 3 hold har eleverne gået til ballet før. De har kendskab til klassisk ballet og er parate til at gå videre med mere teknik, fokus og nye sjove og svære trin. Eleverne på disse hold kan godt have et lidt bredere aldersspænd. Vi rådgiver jer altid i hvilke hold i skal vælge.
 
 

KLASSISK BALLET TEEN NIVEAU 3-4

 
Vores teenagehold er for seje og friske teenagers, som gerne vil træne med nogen på samme alder. Vi har fokus på balletten og på udvikling. Teenballet er både for nybegyndere og øvede. Vi tilpasser holdene efter de tilmeldtes erfaring og niveau. Vi rådgiver jer efter prøvetime eller inden tilmelding.
 

KLASSISK BALLET NIVEAU 5-6 

 
Vores niveau 5-6 hold er for elever der har et godt kendskab til klassisk ballet. Vi arbejder mere seriøst og går i dybden med diverse øvelser. Vi danser både i bløde sko og i tåsko. Selvom vi er seriøse, så har vi det samtidig rigtig sjovt imens vi træner.
 
 

KLASSISK BALLET NIVEAU 6 

 

Dette hold er for balletskolens mest øvede elever. Her arbejder vi meget som i klassisk ballet niveau 5-6 timerne, men med lidt flere udfordringer. Vi vurdere løbende skolens elever og rykker på eleverne så det hele passer til niveauet.
 
 

KLASSISK BALLET VOKSEN

 
 
På vores voksenballet hold har vi fokus på balletøvelser, der giver flotte lange muskler. Vi træner ved barren, på gulvet og danser fra hjørnet. Vi får pulsen op og har det altid rigtig sjovt imens vi træner. Vi tilbyder forskellige voksenhold alt fra begyndere til øvede. Dage og tider kan ses holdplanen.
 
 

TEKNIK / POINTE NIVEAU 3-6

På dette hold har vi fokus på teknikken. Vi arbejder med forskellige ting som hjælper eleven i den almindelige træning. Vi har forskellige fokus punkter i timerne og vi fordyber os i de forskellige emner. Vi træner også på tåspids og laver en masse gode øveler. Hvis man endnu ikke har tåspidssko, men er på niveau 3 og op efter, kan man også sagtens deltage i disse timer.
 
 

PREPOINTE / POINTE NIVEAU 2-4

 
Vores prepointe/pointe hold er for elever fra niveau 2 og op efter. Her træner vi fødderne så de bliver klar til tåspidssko. Hvis man allerede har tåspidssko får man bl.a. flere tådspidsøvelser i disse timer. Mange af øvelserne kan gøres både i almindelige balletsko og i tåsko. Holdet er for elever der i forvejen går til ballet hos os på et niveau 2, 3 eller 4 hold. 
 
 

BOURNONVILLE / KOREOGRAFI NIVEAU 3-6 

 
På vores Bournonvillehold har vi den kæmpe store glæde af at Karoline Gammelgaard Jensen er uddannet på Det Kongelige Teater og har en stor viden om Bournonville. Hun lærer jer forskellige variationer, koreografier og vi optræder også med dem. For at deltage på vores Bournonvillehold  kræver det at du i forvejen går på et af vores ballethold fra niveau 3-6.
 

Den Klassiske Balletskole:

Waves, Over Bølgen 20 | 2670 Greve

Indgangen til balletskolen finder I på 1. sal ved siden af biografen.

Telefon:

+45 22 90 40 66

E-mail:

info@dkballetskole.dk