VELKOMMEN TIL DEN KLASSISKE BALLETSKOLE

 
 
Den Klassiske Balletskole åbnede i 2013 under balletskoleleder og indehaver Claudia Victoria Friedrich. Da skolen åbnede havde vi lokaler i Ishøj Landsby og i 2019 flyttede vi til nye og større lokaler i Waves Shopping i Greve. Balletskolen på over 500 m2 består af 2 store sale, vente og omklædningsfaciliteter og vores fysiske butik som sælger udstyr til dans og ballet. 
 
Vi har et bredt udvalg af undervisning i klassisk ballet i mange niveauer helt fra 2 års alderen til og med voksne. Vi har bl.a. Bournonville klasser, prepointe / pointe klasser, teknik klasser m.m. 
 
Vi udbyder også undervisning i moderne dans, jazz/show og disney-dans.
Vi har træningshold for voksne i barre/workout samt klassisk ballet og for babyer og småbørn udbyder vi motorik. 
 
Udover vores faste hold tilbyder vi også enetimer og afholder løbende workshops, events og forløb. Vi har flere forestillinger årligt. Vores næste forestilling er Den Klassiske Balletskoles Nytårsforestilling på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 10. januar 2021. 
 
Hos os går vi op i at undervisningen foregår under de bedste vilkår og altid med et smil. Vi har fokus på, at alle vores elever lærer ballet og dans rigtigt og med vores erfaring, baggrunde og uddannelser inden for ballet og dans kan du trykt gå til ballet og dans hos os. Du kan læse om skolens undervisere her
 
Sjællands nyheder bragte i juni denne fine artikel om skolen og en af vores elever. Den kan du læse her.  
 
Mange af vores hold har venteliste, men ønsker I en gratis prøvetime på et af vores hold med venteliste kan dette lade sig gøre efter vores Nytårsforestilling i uge 2. 

 

Vi glæder os meget til at danse med dig!
 
                                                Sal 1 - 185 m2 
 
 
 
 
                                                Sal 2 - 100 m2
 
 
                                                                                                                


 

Den Klassiske Balletskole:

Waves, Over Bølgen 20 | 2670 Greve

Indgangen til balletskolen finder I på 1. sal ved siden af biografen.

Telefon:

+45 22 90 40 66

E-mail:

info@dkballetskole.dk